Blog News Rallye info  

Road Rally – Waar gaat het over?

In deze gevallen hielden we ons aan een aantal cursusrichtlijnen en kwamen we opdagen bij mysterieuze checkpoint-gebieden langs de cursus. U moest ofwel op het juiste moment komen opdagen of onderweg oplossingen vinden voor vragen – hier en daar beide.

Omdat ik majors en sportwagen-noten ontwierp, vonden mijn huisgenoot en ik deze game goed. We begonnen in een flits manieren te zien om onze vaardigheden te verbeteren. We hebben ruwe rekenmachineprojecten samengesteld om onze tijd te berekenen en hebben geprobeerd de nauwkeurigheid van onze kilometertellers te verbeteren. Omdat een groot deel van de gelegenheden rond de avondtijd plaatsvond, hebben we stapels verlichtingsapparatuur gemaakt om zowel binnen als buiten het voertuig te kunnen zien.

Later ontwikkelden onze inspanningen zich tot het CompuRally-programma dat de twee TSD-rallygegevens meet en berekent. We runden het openbare circuit van SCCA en kregen twee of drie prijzen voor het peloton voordat we verder gingen naar verschillende belangen. Ik geef er eigenlijk de voorkeur aan om een ​​territoriale conventie te runnen met de Georgia Sports Vehicle Club of TLSCC in het centrum van Tennessee. Mijn omgeving in de buurt heeft nooit veel inkomsten opgeleverd in TSD-rally, ondanks het feit dat we een aantal goede tijden hadden.

Ze hielden toch Rally Racing en Rally Cross hoog. Rallycross is de plaats waar je racet in een veld op een klein straatparcours dat is afgescheiden door bogen of tonnen. Deze game was heel leuk in mijn jeep. Het helpt me te herinneren aan de dagen dat mijn opa me naar het veld stuurde om een ​​stuk van een bulldozer te halen en ik de pick-up door de vuilniswagens slalomde.

Op dat moment is er Rally drukte. Dit is de plek waar je zo snel als redelijkerwijs kon worden verwacht een rotsstraat door het achterland loopt. De game wordt normaal gesproken overweldigd door Subaru’s en Mitsubishi’s, maar ik heb veel plezier gehad met een Jeep Cherokee. Ik ben met zowel SCCA als NASA gestormd voor een publieksrallyraces en ik functioneerde als een autoriteit bij Rally America. Rally Racing is zeker een definitieve methode om adrenaline te krijgen in de beboste gebieden.

Leave A Comment