cryptoclan website info  

Tiger King’-ster Carole Baskin lanceert cryptomunt met kattenthema

(CNN) “Tiger King”-ster Carole Baskin “spint als een bobcat die in kattenkruid rolt” nadat ze haar eigen cryptocurrency heeft gelanceerd.

 

Baskin’s nieuwe digitale valuta, genaamd $CAT, stelt fans in staat om merchandise of online ervaringen te kopen van Baskin’s Big Cat Rescue dierenasiel in Tampa, FL, vanaf vijf dollar.

Baskin tweette over de nieuwe valuta en plaatste ook een verklaring op de Big Cat Rescue-website.

 

Ik spink als een rode lynx die in kattenkruid rolt omdat we net $ cat hebben gelanceerd op https://t.co/pH2gCNtQGf Schiet omhoog tot # 35 van de 117 en bedenk manieren om diegenen te belonen die zich aansluiten bij onze “trots” van grote kat liefhebbers! veelbelovende crypto ontdekken online.

 

 

“Ik onderzoek cryptocurrencies omdat ik me zorgen maak over de hoeveelheid Amerikaanse dollars die wordt gedrukt en gedistribueerd zonder enige back-up”, staat in de verklaring.

Het vervolgde: “Onze nieuwe $ CAT-munt is geen valuta voor investeringen,” voegde ze eraan toe, “maar is eerder een snorren van onze fans om hun liefde voor de katten te tonen.” crypto staken vergoeding is mogelijk.

 

Big Cat Rescue zegt dat het over twee weken ook niet-fungible tokens zal lanceren, en “toekomstige plannen omvatten een grote kattenmetaverse voor virtuele bezoeken met de katten.”

Baskin en haar heiligdom werden opgetekend in de “Netflix”-documentaire “Tiger King”.

 

 

 

Leave A Comment